Які шокуючі таємниці насправді приховує від тернополян Степан Барна (фото)

0
499

Днями з’явилася інформація, що колишній голова Тернопільської ОДА вкрав у пенсіонерки газовий лічильник. А до того ще й свого сина зареєстрував у її оселі. Але ж усі знають, що Степан Степанович має дочку. Отже пенсіонерка собі чогось нафантазувала. А якщо ні? Якщо дехто приховував від нас справжню інформацію про своє особисте життя.

У наш час, коли люди соціальним мережам довіряють більше інформації, ніж священнику на сповіді, не так важко з’ясувати у кого який скелет лякає міль у шафі.

І я таки не помилився – є у Степана Степановича таємниці і то ще й які.

У Степана Степановича у Фейсбуці насправді не одна сторінка. З однією усе зрозуміло – ось він, як на долоні, публічна людина, сім’янин.

А ось вам і друга. Як вам місця у яких він живе і звідки він родом? Ось тут і виникає запитання, а хто насправді керував Тернопільською областю? Степан Степанович чи його клон вирощений у на якійсь фермі у Віргінії?

Але і це ще не все. Зауважте, що Степан Степанович не оновив основну світлину, а оновила…

Зрозуміло, що сторінка ця фейкова, створена давно і давно своїм творцем забута. Але тепер ви розумієте, як важко бути публічною людиною. Коли тебе то звинувачують у крадіжці лічильників, то стать міняють.

P.S. Хочеться сподіватися, що Степан Степанович з розумінням і гумором прочитає цей допис. І більшість читачів, відволічуться від панічних думок про коронавірус, і у цей дощовий весняний вечір просто посміхнуться.

Марко КЛЕВЕЦЬ

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ