Якими повинні бути найтепліші кросівки?

0
182

У сучасному світі, любителі снікер культури можуть з легкістю дозволити собі ходити всю зиму в кросівках. Подумаєте, що це неможливо? Але в 21-м столітті можливо все. Кілька років тому, відомі бренди спортивного взуття представили світу теплу варіацію усіма улюблених кросівок. Навіщо, подумаєте Ви? Вся справа в тому, що виробники вирішили домогтися максимального комфорту для споживача протягом усього року, і випустили сміливе нововведення, таке як зимові кросівки або черевики, кому як зручно говорити. Сьогодні ми з Вами дізнаємося, що з себе представляють зимові кросівки, і чи варто їх купувати на зиму?

Враховуючи, що технології не стоять на місці, всі ми добре знаємо, що легкий спосіб придбати будь-яку пару крутецьких крос, можна не встаючи з дивана. Для цього потрібно лише зробити кілька кліків вашої миші, щоб зробити покупку. Це можуть бути як офіційні сайти брендів, так і мультибрендові магазини, такі як: HypeSneakerShop, Delta Sport, Sneaker Studio та інші.

Якісні кросівки для зими, в першу чергу, повинні бути теплими і водонепроникними. Бажано підбирати моделі з натуральних матеріалів: замші або шкіри. Для того, щоб убезпечити своє взуття подвійно, можна скористатися спеціальним спреєм або водовідштовхувальним просоченням. Що ж стосується матеріалу, ідеальним для суворої зими буде технологія Gore-Tex. Вона складається зі спеціальної мембрани і фіксується між підкладкою і зовнішнім шаром. При чому, такого роду складова дозволить нозі дихати і захистить від попадання холоду.

Крім того, не бійтеся купувати моделі з неопреновим носком. Це також своєрідний метод захисту від холоду. Мікропористий каучук, з якого зроблений носок, відмінно зберігає тепло всередині кросівка і не пропускає вологу. Головним плюсом такого матеріалу є його довговічність і стійкість до утворення бактерій. Якщо проводити паралелі між двома вищезгаданими технологіями, то істотна відмінність становить амортизація.

Купуючи кросівки на зиму, потрібно звертати увагу і на утеплювач. Він може бути трьох видів: штучне хутро, Sherpa і PrimaLoft Silver. А тепер більш детально про кожен. Штучне хутро добре зберігає тепло, дозволяє ногам дихати, а також довше зберігає свій первісний вигляд. Шерпа ж складається з двох компонентів натуральної замші і штучного хутра. Такого роду матеріал володіє відмінними зігріваючими властивостями. І останній за списком, але не за значенням – штучний пух. Такий матеріал дає можливість убезпечити себе від вологи. Крім того, колосальним плюсом є його м’якість. Взуття з таким наповнювачем виглядає акуратно і не громіздко.

І наостанок поговоримо про підошву. У багатьох випадках саме підошва підводить нас найчастіше в зимовий час: протирається, зношується, з’являються дірки. Щоб уникнути такої ситуації, якісна основа повинна включати до свого складу спеціальні компоненти, які не дають затвердіти взуттю в сильний мороз. Про них ви можете запитати у консультанта, безпосередньо в день покупки. Не бійтеся запитати, на який градус розрахована та чи інша пара. А також не забувайте про рельєф підошви. Велика кількість зубців та інших опуклостей – Ваш порятунок під час ожеледиці. Кожен з перерахованих вище пунктів дає загальну картину про те, як же все таки повинно виглядати тепле і якісне взуття. Знайти такі екземпляри не складе труднощів, навпаки, різноманітність вибору приємно здивує Вас.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ