Хіт сезону яскравий рожевий колір у взутті: каже Наталія Ліщинська

0
363

Наталія Ліщинська, засновниця взуттєвого клубу-магазину навчає стильно взуватися.  

– Я багато років працювала як найманий працівник, але тепер відкрила власну справу, – розповідає Наталія. – Майже за 14 років роботи набула великого досвіду. Тепер сама підказую, як грамотно підібрати взуття, створюючи неповторний образ.

Для економ варіанту потрібно вибирати базові моделі, що є універсальними і підійдуть до будь-якого одягу.

Кеди білого кольору. Їх можна поєднати із піджаком та джинсами. Це підійде як для концерту, так і для ділової зустрічі. А ще зручно гуляти в парку з дитиною чи вистояти недільну службу у церкві.

Також зараз популярні кросівки і кеди з дірочками. Якщо я люблю спортивний стиль, то краще влітку носити повітрянопроникне взуття.

Чорні і бежеві туфлі. Якщо це якісне взуття зі шкіри, можна взути і влітку на босу ногу. Чорні туфлі пасують на увесь рік. Навіть узимку можна перезутися у передпокої ресторану. У своєму гардеробі потрібно мати туфлі хоча б двох основних кольорів – чорного і бежевого.

Бежеві туфлі пасують до світлого одягу, бо він нейтральний і поєднується з багатьма кольорами.

Купуючи взуття, потрібно враховувати і фігуру. Стрункій пані підійдуть лодочки з гострими носиками. А тим, хто має пишні форми, я б радила взуття на широких підборах. Тоді форма носика немає ніякого значення. У цьому випадку важливу роль відіграють форма каблуків. Таким чином образ є гармонійним.

Жінкам невисокого зросту, як би це не звучало дивно, але високі підбори не підходять. Навпаки, середній каблук 5-6 сантиметрів візуально видовжує ногу. Зрештою, це стосується і дівчат високого зросту. Їм теж підходить середній каблук, що і добре впливає на стопу. Лабутени тепер вже виглядають трошки вульгарно.

Раджу враховувати класику. Адже тренди минають, а класика залишається.

Босоніжки рекомендую носити лише шкіряні. Тому що ремінці й устілки із шкірозамінника натирають. Окрім того, у спеку ноги набрякають.

Цього сезону босоніжки модні яскравих кольорів із квадратними носиками і підборами. Хіт сезону бірюзовий колір.

Що б я сама собі купила? Я би обрала босоніжки спортивного стилю або сандалі на товстій підошві. Адже влітку ми любимо багато ходити, подорожувати, виїжджати на природу. Хоч тоненька підошва виглядає акуратніше, однак під ногами будете відчувати кожен камінець. Тому вони підходять для прогулянок по місту. А для парку чи мандрівок варто обрати босоніжки на товстій підошві. Невисокі каблучки додають впевненості, але це вечірній варіант – вечірка, побачення чи весілля. На вечір можна обрати замшеве взуття. Це більш святково, загадково, розкішно.

Коли краще купувати взуття? Наприкінці сезону, коли діють знижки. Але за умови, що ви оберете класичні моделі. Окрім того часом потрібно переглядати свій гардероб, щоб не робити хаотичних покупок і не спокушатись на рекламу.

Сумка. Не обов’язково сумочка має бути у тон зі взуттям. Це трохи застаріло. Достатньо того, щоб усе було підібране за стилем. Якщо ви взули бежеві туфлі і маєте лише чорну сумочку, то одяг теж має бути монохромний – поєднувати бежевий і чорний кольори. Розмір сумочки теж має підходити до фігури. Маленькій жінці, наприклад, підійде невелика сумка, а на вечір клатч.

Читайте також: «У таємній кімнаті мій дід ночами шив взуття підпільно», – власниця магазину взуття в Тернополі

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ