Тернополяни тепер мають можливість отримувати європейську зарплату в рідному місті – Сергій Надал

0
145

Днями у Тернополі відбулось урочисте відкриття нового офісу чеської компанії «Unicorn Systems» – це компанії зі штаб-квартирою у Празі (Чеська Республіка), що працює на міжнародному ринку інформаційних технологій майже 30 років та надає комплексні послуги в сфері інформаційних систем та інформаційно-комунікаційних технологій. Як зазначають представники компанії, Тернопіль – комфортне місто для роботи та проживання, окрім того тут є вищі начальні заклади, які навчають студентів у сфері IT.

«Відкриття офісу на 44-ри робочих місця – це важливий крок як для компанії, так і для Тернополя. Нам місто подобається, воно затишне. На даний момент ми вже знайшли декілька працівників і про них уже добре відгукуються клієнти. Відзначу, що відкриття офісу – це лише початок, оскільки у нас зараз працює близько 15 спеціалістів, проте ми плануємо ще близько 30 робочих місць», – зазначив голова українського офісу Володимир Погойда.

На відкритті офісу «Unicorn Systems» побував міський голова Сергій Надал, який привітав представників компанії та працівників із відкриттям офісу у нашому місті та побажав компанії розвитку.

«Відкриття офісу та розвиток IT-сфери у нашому місті – це чудова можливість для випускників наших університетів залишатися жити у рідному місті, мати хорошу роботу та гідну зарплату. У Тернополя є великий потенціал, адже у місті навчається понад 40 000 студентів у різних сферах, тому, сподіваємося, що IT-сектор та інші суміжні сфери розвиватимуться активно й надалі», – зазначив Сергій Надал.

Нагадаємо, «Unicorn Systems» не перша західна компанія, яка вийшла на ринок Тернополя. Компанія «Фючер Процесінг Україна» зі 100% польськими інвестиціями зареєструвала своє представництво у Тернополі. Ця потужна IT-компанія планує створити у нашому місті до 100 робочих місць. Досвідчені програмісти зможуть заробляти від 30 тис грн до понад 110 тис грн. щомісяця, окрім того, вони будуть забезпечені пакетом важливих муніципальних пільг, наданих міською владою.

Довідково:

«Unicorn Systems» – це європейська компанія зі штаб-квартирою у Празі, Чеська Республіка, що працює на міжнародному ІТ-ринку майже з 1990 року. У 2010 році компанія відкрила перший офіс у Києві. Зараз в компанії в різних країнах Європи працює понад 2500 людей на найбільших системних проектах для компаній в енергетиці, банківському та страховому ринку, виробництві.

За матеріалами ТМР

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ