Як тернопільські журналісти «арештували» депутата міськради Зіня

0
80

19 лютого ввечері тернопільські журналісти вчинили справжній ґвалт. Посилаючись на фото одного з інтернет-сайтів журналісти вирішили, що у Тернополі затримали депутата міської ради від ВО «Свобода» Івана Зіня. Свої статті журналісти прикрасили епітетами «робиться щоб неймовірне», «у Тернополі гучне затримання». Свої дописи вони навіть доповнили фотошопом, показуючи читачеві, де саме стоїть депутат.

Яке було здивування самого депутата Зіня і його колег зі «Свободи», які читали про затримання, перебуваючи на партійних зборах за участі лідера партії Олега Тягнибока.

Першим публічно відреагував інший свободівець Михайло Сиротюк. На своїй сторінці у соцмережі він виклав пост і спростував цю новину, бо Зіня бачили в той час сто людей.

Та й якщо добре проаналізувати фото депутата та ймовірного злочинця, які з’явилися у мережі, видно що це дві різні людини.

Але для чого аналізувати, коли запахло «гарячою» сенсацією?

Нагадаємо, що це вже не перша провокація у Тернополі. Тернополян попереджують про нові провокації. Детальніше читайте у матеріалі: «Кому і чому потрібні диверсії на Тернопільщині?»

А тим часом, окремі ЗМІ вже вибачилися перед депутатом Зінем.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ