Українці, у яких є родичі на заробітках, не повинні отримувати субсидії

3
10101

Масово їздити на заробітки жителі Тернопільщини почали ще у 90-х роках минулого століття. Роки минають, але тенденція не змінюється.

А ще Тернопільщину вважають областю з найнижчими зарплатами. Попри це, кількість людей, які отримують субсидію цього року зменшилася удвічі. А може зменшитися ще більше.

Днями міністр соціальної політки Андрій Рева вирішив винести на широкий загал чергове покращення. Андрій Олексійович вважає, що родини заробітчан не повинні отримувати субсидій. А все тому, що з-за кордону їм надсилають багато грошей і ці родини насправді живуть настільки добре, що нема чого їм отримувати субсидії.

У цьому місці міністр цілком резонно цікавиться, чому хтось повинен працювати в Україні і платити тут податки, з яких потім і платять субсидію. А хтось їде собі за кордон і перераховує своїм родичам гроші. А ті родичі ще й субсидію отримують. Андрій Рева вважає, що такий стан речей жодним чином не відповідає соціальній рівності.

Тут з ним важко не погодитися. Справедливість таки має бути. Ось перша заступниця міністра соціальної політики Ольга Крентовська у листопаді цього року отримала 211 тисяч гривень. З них 61 тисяча премія і ще 103 тисячі матеріальна допомога. 211 тисяч гривень за місяць.

Статистика запевняє, що середня зарплата у Тернопільській області 7290 гривень. Тобто одна заступниця міністра отримує стільки ж, скільки 30 працюючих тернополян. І скільки людей, які не поїхали на заробітки, повинні заплатити податків, щоб цій панянці не було потреби туди їхати.

Марко КЛЕВЕЦЬ, блогер

3 КОМЕНТАРІ

  1. Чуєш ти-сране чмо! Сам пробував там працювати? Ти гавно вважаєш що сюди мільйони шлють? Твоя держава змусила людей виїжджати за кордон мити сраки європейцям бо сама нічого не може дати. І ти наведу зараз будеш говорити про субсидії кому давати кому ні???

  2. А ти думаєш що ті люди які працюють в Україні і платять тут податки і збори на армію у захваті від своїх зарплат? Мало того що такі як ти все життя працювали не за гривні а за долари, при тому користуючись пільгами з наших податків. Так вам і треба, за що боролись на те й напоролись, погано вам жити було, бачиш-но!

  3. Черговий “кваліфікований” погляд на покращення життя від головного “менеджера” соціальної політики України. Для початку йому і всім працівникам цього міністерства, які готують подібні пропозиції потрібно прожити кілька місяців на суму прожиткового мінімуму в Україні. А потім відправити у віддалене від міст і доріг село і хай проживуть хоча б півроку, коли не можна знайти роботу а треба утримувати сімю. Далі відправити його за кордон на заробітки попрацювати 12 годин. як працюють наші люди.І тільки тоді хай дискутують про справедливість.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ