На Тернопільщині люди злякалися народного депутата, який помер три роки тому

0
2017

На своїй сторінці у Фейсбук народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук розповів про неймовірно сміливий вчинок. Він, тобто Мосійчук, дав газетою по писку голові Тернопільської райдержадміністрації Олександру Похилому. Дав за те, що у цій газеті розповсюджують усіляку пасквілі про Радикальну партію і її лідера Олега Ляшка. А розповсюдженням займається саме Олександр Похилий і кандидат на голову Біленької ОТГ Дмитро Малик.

Якщо вірити Ігорю Мосійчику, то побитий голова і кандидат втікали від його міцної руки так, що поперевертали лавки і розігнали збори жителів села Івачів Горішній. І у цьому місці народний депутат, який так вболіває за Білецьку ОТГ, проводить паралелі з Януковичем. Той колись падав від яйця, а ці від одного виду опонентів.

Що тут додати? Воно, звичайно, Ігор Володимирович – чоловік дуже відважний. Сам –проти двох. І то не з пістолетом, як свого часу такий собі Пашинський, а з однією лиш газетою. Тут, щоправда, є маленьке запитання. А якби Мосійчуку газетою по писку? То вже зараз були б поставлені до відома і поліція, і прокуратура, і СБУ. А так нічого, так нормально, так можна. Це ж слуга народу дав по писку так би мовити самому народу.

Але тут є ще один нюанс. А чому насправді фігуранти ситуації так злякалися одного вигляду опонента і чому аж збори розбіглися. Є тут одна версія. Справа у тому, що восени 2015 року Ігор Мосійчук був заарештований за підозрою в отриманні хабара. Тоді він не був такий дужий і відважний – здоров’ячко похитнулося, лікарняне ліжко, останні обійми від лідера партії… І ось 22 жовтня 2015 року з’явилася інформація, що від крововиливу у шлунок помер народний депутат Ігор Мосійчук.

Тепер розумієте – чого насправді люди злякалися? Коли тебе газетою по писку б’є чоловік, який помер три роки тому, тут не те що зі зборів втечеш. Тут на такі збори взагалі більше ходити не будеш.

Щодо самого Мосійчука, то інформація про його смерть виявилися трішки перебільшеною – він живий, здоровий, б’є людей по писку і більше не бере хабарів. Принаймні ще раз його за руку не спіймали.

Марко КЛЕВЕЦЬ, блогер

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ