Суттєво піднявши ціну на цю рослину, деякі українці вкотре довели, що хворі на вірус жадібності (фото)

1
7812

На це фото я натрапив десь у глибинах Інтернету. Сам у магазині не був давненько, то й не скажу вам чи відповідає оцей цінник дійсності. Хоча краєм лівого вуха і довелося чути, що з початком карантину ціни на деякі продукти почали зростати.

Кажуть, що суттєво підскочила вартість лимонів і часнику. Тобто тих продуктів, які у нас здавна вважаються «анти грипозними», які нібито підсилюють імунітет і захищають від хвороб. А імбир якраз одна з таких рослин.

Але якими б чудодійними властивостями він не володів 600 гривень за кілограм, як на мене, це таки трішки за дуже.

Хоча я чудово розумію тих, хто продає оцей імбир за таку ціну. Вони ж українці. А для українця зняти останню свитину з ближнього, особливо у критичний момент, це ж практично святе. Це ж як стриматися від того щоб підняти ціну, коли є попит. Потрібно цим скористатися і взяти як можна більше і то тут же і зараз.

Я нікого ні в чому не переконую. Сам я це не купував раніше, тим більше не буду купувати зараз. Але було б таки не погано, якби більшість наших співвітчизників також перестали купувати оцю рослинку, принаймні до того часу, поки ціна не знизиться. Нехай лежить на прилавках, хай відлякує людей шокуючою цифрою. Хай зіпсується, зігниє, нехай викинуть. Бо може таки вже варто почати самим захищати себе від оцієї одвічної української захланності. І давати зрозуміти деяким дуже щирим українцям, що наживатися на ближньому, воно трішки не пасує.

Марко КЛЕВЕЦЬ

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ