На Тернопільщині радикали використовують ті методи, у яких звинувачують опонентів

0
366

Днями цілий народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук розповідав, як героїчно він бив газетою по писку опонентів на виборах голови Білецької ОТГ. Бив за те, що у тій газеті надрукували пасквілі про кандидата на оцю голову від радикалів, а також не оминули увагою і лідера партії. І опоненти оті газети так злякалися, що швидко і далеко тікали. Тут дивного нема нічого, коли тобі погрожують газетою з фотографією Ляшка, то будь-який нормальний чоловік одразу втече.

Але мова не про це, а про продовження цієї історії. Усе той же Мосійчук розповів, що цієї ночі озброєні тітушки напали на агітаторів Радикальної партії, які розносили по поштових скриньках привітальну листівку від кандидата на посаду голови отієї ОТГ Ігоря Яциковського. І лише втручання поліції врятувало агітаторів від розправи з боку озброєного і п’яного «бидла».

Спробуємо навіть не звертати уваги на оце «бидло». Бо оті козли, що заважають нам жити, це залишилося ще від регіоналів. А ні для кого не є таємницею, що син кандидата на посаду голови Біленької ОТГ Богдан Яциковський перш ніж стати радикалом, дуже вже симпатизував саме регіоналам.

І все ж мене більше хвилює інше запитання. А чому ці агітатори оті листівки уночі розносили? Їм дня білого мало? Чи соромно перед односельчанами за таку роботу?

До слова, тут є і інша точка зору. У спільноті «Політичний Збараж» люди пишуть, що насправді агітатори розносили газети з пасквілями на конкурента Яциковського-старшого. Цікаво, чи готовий тепер пан Мосійчук знову приїхати до цієї громади і підставити свого писка, щоб отримати по ньому газетою? Питання риторичне.

Вибори ж у Білецькій ОТГ мають відбутися 23 грудня. Судячи з усього, будуть вони доволі брудними і навряд чи це вже кінець цієї історії.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ