Представники нового супермаркету Тернополя запрошують на роботу

0
523

У зв’язку з відкриттям нового супермаркету мережі “Рукавичка” у м. Тернополі по вул. Миру, 7В, в приміщенні Тернопільського міськрайонного центру зайнятості провели міні-ярмарок вакансій на замовлення ТзОВ ТВК «Львівхолод».

Фахівець сектору рекрутингу Марія Калаш поінформувала шукачів роботи про послуги служби зайнятості та представила менеджерів з персоналу ТЗОВ ТВК «Львівхолод».

Менеджери з персоналу Оксана Гладун та Мар’яна Пришляк ознайомили присутніх із мережею «Рукавичка», яка на даний час налічує 130 магазинів самообслуговування в Україні. «У Тернополі в червні 2018 року відкрито 3 таких магазини: вул. Героїв Крут, вул. Новий Світ та проспект Злуки. А тепер – відкриття нового магазину по вул. Миру, де буде працювати власна пекарня, кондитерський та кулінарний цех», – розповіла Оксана Гладун.

Мар’яна Пришляк ознайомила безробітних із запропонованими вакансіями, серед яких: керуючий магазином, заступник керуючого магазином, приймальник товарів, пекар, касир торговельного залу, вантажник, прибиральник службових приміщень.

«Можливість безплатного стажування на робочому місці, компенсація проїзду та оплата проживання у випадку стажування у м. Львів – основні переваги компанії. А ще «Рукавичка» гарантує офіційне працевлаштування, зручний графік роботи, стабільну та гідну оплату, забезпечення дотримання вимог законодавства про працю», – наголосили менеджери ТЗОВ ТВК «Львівхолод».

Міні-ярмарок відвідало 35 чоловік. В результаті проведеного заходу шукачі роботи, яких зацікавили пропозиції, заповнили розроблені підприємством анкети, отримали роздаткові матеріали із зазначенням контактів відділу кадрів та адресами магазинів для подальших індивідуальних співбесід у роботодавця.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ