Тернополяни можуть зустрітися зі своїми кумирами і допомогти врятувати від раку молоду жінку

0
457

50 тисяч доларів необхідно Марині Гришай на лікування в Ізраїлі. У 33- річної київської режисерки місяць тому лікарі виявили рак грудей другої стадії, який стрімко розвивається. Щоб підтримати морально та матеріально талановиту молоду режисерку, друзі організували благодійний аукціон «Кава милосердя. Підтримка Марини Гришай». Кошти від аукціону підуть на операцію жінки.

Взяти участь в заході погодились близько 35 відомих митців, серед яких співаки, актори, письменники, телеведучі, продюсери, музиканти. Зокрема, клавішник «Океану Ельзи» Мілош Єліч, ведучий програми «Світ навиворіт» Дмитро Комаров, лідер гурту O.Torvald Женя Галич, Ярослав Нудик з «Пікардійської терції», лідер гурту Kozak System Іван Леньо, письменниця Ірена Карпа, співачка Оксана Муха, телеведучий Ігор Кондратюк. Уже продали лоти з співаками Джамалою та Меловіном.

Щоб взяти участь в аукціоні, треба обрати один з лотів – зустріч із зіркою. Далі, за правилами акції, зробити грошову ставку. Хто поставить найбільше, отримає можливість зустрітися із своїм кумиром за горнятком кави, поспілкуватися та сфотографуватись. Всі зібрані під час аукціону гроші використають на лікування Марини Гришай. Акція триватиме до 11 липня.

Друзі у Фейсбуці відгукуються про Марину, як про чуйну, толерантну та дуже талановиту людину. До речі, цього року її короткометражка «Пазл» потрапив у програму Short Film Comer Канського фестивалю. Загалом її фільми брали участь на міжнародних фестивалях. Кілька років тому вона з чоловіком створили WhiteMovie production, знімали концерти Джамали, Монатіка, кліпи та кіно.

Із онкологією нещодавно боролася мама Марини, її вилікували, діляться у Мережі тернополяни. А в березні виявила гульку у груді молода режисерка.

Тепер треба ставити на ноги Марину, – підтримує аукціон тернополянка Ліля Мусіхіна.

Реквізити для допомоги: картка Приватбанку 5168 7456 0073 2413 Марина Сергіївна Гришай

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ