Із квартири тернополянки запах шоколаду не зникає ніколи

1
1310

Тернополянка Аліна Ярмакова напередодні свята Миколая має багато роботи. Не дивно, адже вона, як каже, працює помічником Миколая. Власноруч виготовляє цукерки.

– Це одна з найказковіших робіт. – ділиться Аліна. – Роблю солодощі насамперед усім рідним, особливо діткам, а на замовлення і різним компаніям, підприємствам.

Про мене дізнаються найчастіше із сторінки у Фейсбуці, але частіше це радіо BBC – хтось комусь порадив.

Сайт Про Те писав про Аліну Ярмакову рік тому. За цей час вона удосконалила свою роботу. Багато чого змінилося.

– Насамперед це техніка, роблю набагато швидше, таки досвід грає неабияку роль. – усміхається Аліна. – Також і рецепти вдосконалила, збільшився асортимент і формочок і смаків.

Також Аліна виготовляє й нові солодощі

– З новіших це трюфеля з горішками, різні фруктові цукерки. – розповідає. – Роблю для дітей часто, а вони ще ті гурмани. Хтось хоче солодке, але має алергію на шоколад, хтось хоче ніжні молочні цукерки.

Алінині солодощі люблять не лише діти, а й бійці на сході. Зокрема, іноді вона передає їх братові Любомиру Горі.

– На жаль не часто маю час, але їм теж хочеться солодощів. – каже Аліна. – Особливо домашнього. Найбільше, коли на полігонах, де харчування в польовій кухні, субпайки.

Удома в Аліни є щодня щось солодке. Це неспроста. Уся родина – любить солодощі.

– Як готую, то вже на декілька днів. – усміхається. – Хоча перед святами замовлень багато, тому запах шоколаду не зникає.

Через власний досвід помічниця святого Миколая радить людям їсти саме домашні солодощі.

– Бо вони якісніші, без шкідливих транс жирів, модифікованих продуктів, ну і різноманітні. – пояснює. – Моя донечка сама склала пакуночок з різними цукерочками, вибрала коробочку і поставила за вікно, щоб Миколай, такі цукерки їй приніс під подушку.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ