Чи вірять у Тернопільській міській раді у те, що обіцяють

0
451

Тернополянка пані Оксана у рубриці «Питання-відповіді» на сайті Тернопільської міської ради задає доволі цікаве запитання. Жінка цікавиться, як же воно насправді буде з 1 жовтня, з тією карткою. Адже на сьогодні жодне маршрутне таксі міста не обладнані відповідними апаратами для здійснення безготівкової оплати.

Пані Оксана переймається, чи не стане картка тернополянина зайвим вантажем у кишені, а водії почнуть брати з усіх однакову, дорожчу вартість проїзду.

На це запитання одразу дали відповідь. На жаль, автор відповіді не підписався, але можна здогадатися, що «відповідач» має стосунок до якогось з управлінь міської ради.

І він запевняє, що 1 жовтня усе буде добре і навіть трішки краще і що у всіх маршрутках стоятимуть валідатори, такі ж, як уже встановлені у тролейбусах.

Такому оптимізму можна лише позаздрити. Хоча нічого дивного у цьому нема. Кожного разу, як мова заходить про підняття тарифів на проїзд, нам щось обіцяють. І підвищення якості перевезень, і бодай мінімальний ремонт у маршрутних таксі, які скоро починуть розсипатися на ходу. А ще – культурних водіїв в уніформі. Поки що жодної обіцянки так і не виконали. Подивимося, як то буде з тими валідаторами.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ