Любитель молоденьких жінок з Тернопільщини виявився дуже скупим

0
1820
Фото ілюстративне

21-річна жителька села Загірці Лановецького району матиме проблеми із законом через купівлю мобільного телефону. Днями дівчина придбала собі гаджет за 2200 гривень. Не так уже й дорого, як на сьогоднішній день. Але у поле зору правоохоронців вона потрапила не через економність. Для купівлі омріяної речі використала кошти з чужої банківської картки.

А власник картки, 62-річний мешканець Манівців звернувся у поліцію. Він і дівчина жили разом. Ділили, так би мовити, усі труднощі спільного життя. Чоловік часто довіряв їй карточку для придбання продуктів і ліків, бо куди ж у такому віці без них. А ось «мобілізація» пасії у його плани не входила.

Дівчина ж спокійно зробила покупку, розраховуючи, що він уже не зовсім добре пам’ятає, скільки коштів було на рахунку. А він запам’ятав.

Проти неї відкрили кримінальне провадження. А чоловік лежатиме тепер у холодній постелі і думатиме, чи варта була того така мізерна сума. Бо після того, як люди довідалися наскільки він скупий, навряд чи якась молодиця захоче з ним співмешкати.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ