У Тернополі правоохоронці затримали чергового розповсюджувача наркотиків

0
79

Інспектори роти ТОР виявили ймовірного закладчика в одному з парків Тернополя, – повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області

Вчора, близько 17-ї години, патрулюючи на вулиці Тернопільській, в одному з парків міста, екіпаж роти тактико-оперативного реагування помітив трьох осіб, які побачивши патрульних, змінили напрямок руху, намагаючись уникнути зустрічі із ними.

Поліцейські вирішили зупинити невідомих для встановлення обставин. Під час спілкування з інспекторами вони помітно нервували, тому відповідно до ст. 34 ЗУ “Про Національну поліцію”, інспектори провели поверхневу перевірку під час якої у 19-річного громадянина виявили 71 згорток, ймовірно, із наркотичними речовинами.

На підтримку ТОРівцям прибули колеги з департаменту протидії наркозлочинності області та слідчо-оперативна група, яка надалі встановлюватиме усі обставини справи.

Шановні громадяни, нагадуємо вам, що запрацював чат-бот DrugHunters — офіційний чат-бот від патрульної поліції у месенджері Telegram (https://t.me/drughunters_ukraine_bot).

З його допомогою можна анонімно та в декілька кліків повідомити патрульних про виявлення як наркотичних речовин, так і самих закладників.

Скористатись чат-ботом можуть усі громадяни у тих містах, де працює патрульна поліція.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ