Чому тернопільські правоохоронці не дуже поспішають боротися з жебраками на автовокзалі (фото)

0
726

IMG_6823Про жебраків на Тернопільському автовокзалі говорять давно.

5 травня на цю тему навіть була створена петиція, яку доволі швидко підтримала необхідна кількість людей. «Докладніше про це можна прочитати тут: «У тернополян є хороший шанс таки вигнати жебраків з автовокзалу» і тут: «Жебраків на Тернопільському автовокзалі лякають поліцією».

Цю петицію розглянули у Тернопільській міській раді і 6 червня дали на неї відповідь. Якщо дуже коротко, то цією проблемою повинні займатися правоохоронні органи. Саме тому до Тернопільського відділу поліції Головного управління національної поліції в Тернопільській області та в Управління патрульної поліції в Тернополі для вжиття заходів направили відповідне звернення.

На жаль, у відповіді не вказано, як саме направляли звернення – чи поштою, чи кур’єром. Але, судячи з усього, до відповідних структур воно ще не дійшло.

Такий висновок можна зробити з того, що принаймні вчора жебраки на Тернопільському автовокзалі почували себе доволі комфортно. Вони продовжують «працювати» і заробляти. Варто зауважити, що роблять це переважно діти. А саме на використанні дітей для занять жебрацтвом і робився наголос у цій петиції.

То що потрібно тернопільським правоохоронцям, щоб нарешті почати звертати увагу на порушення законодавства, яке відбувається у них під носом і на яке їм уже тикнули пальцем?

IMG_6825

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ