Тернопільська міська рада уклала договір з підрядником, у якого дві ліві руки (фото)

0
1137

IMG_5957Довго вагався, чи повертатися знову до цієї теми. Щоб це не виглядало якимось зведенням рахунків. Але мені з цими людьми ділити нічого. Просто у цій ситуації вже і справді на перше місце вийшов принцип.

Мова йде про бруківку на бульварі Петлюри. Кілька днів тому пересвідчився, що підрядник виправляє свої недоліки. (Прочитати про це можна тут – «Важко повірити – у Тернополі підрядник оперативно виправляє недоліки (фото)»).

Сьогодні знову опинився у тому районі. І що я бачу? За якихось 20 сантиметрів від того місця, де переклали бруківку, утворилося маленьке провалля. Знаєте, це уже не смішно. Це виглядає так, ніби щоб ви там не казали, чи писали, ми все одно робитимемо своє. Вірніше – не робитимемо.

Пояснив би мені хтось – якщо люди не вміють, не знають, як це робиться, навіщо беруться? Я розумію, що заробити хочеться. Але якщо підрядник усі недоліки виправляє власним коштом, то про який заробіток можна вести мову? Таке відчуття, що вкладати бруківку – це просто не їхнє. То може варто поміняти профіль?

Та й Тернопільській міській раді уже варто задуматися над цим питанням. Скільки ж можна вислуховувати від тернополян невдоволення такою роботою. Адже усе хороше, що намагаються зробити, у місті нівелюється такими ось ліворукими. (Нехай не ображаються шульги. Просто у народі кажуть – робить так, ніби у нього дві лівих).

Я розумію, що і цей недолік виправлять. Але хто дасть гарантію, що через день щось схоже не з’явиться в іншому місці?

Марко КЛЕВЕЦЬ

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ