Сергій Надал роздаватиме тернополянам сухі шкарпетки?

0
944

43У це важко повірити, але після листопадової зими у Тернополі почалася листопадова відлига.

Кількість калюж на одну пару ніг лише за сьогодні значно перевищила кількість квадратних метрів вкладеної за дві каденції Сергія Надала бруківки.

Ще удень ходити містом можна сяк-так. А ось увечері, враховуючи «неймовірну» освітленість тернопільських вулиць, пересування ними перетворюється на справжню лотерею. Пішохід ніколи не вгадає, де наступної миті опиниться його нога – на твердій поверхні чи по самі кісточки у калюжі.

Автор цих рядків був свідком, як один з пішоходів зачерпнув сповна лівим черевиком прохолодної води.

– Ай, – тільки і сказав пішохід. Хоча, якщо бути відвертим, то промова його була значно довшою. Але сайт Про Те свідомо не публікує весь текст. Можливо, нас читають чиновники міської ради, а якщо вони почують, що думають про них пересічні тернополяни, то втратять сон і апетит.

Тернополяни за кілька останніх днів звикли, що Сергій Віталійович взявся компенсувати усі негаразди. То проїзд безкоштовний у тролейбусах організує, то лікування обіцяє оплатити. Дійшов навіть до того, що дозволив не платити окремим ЖЕДам. По місту уже ширяться чутки, що завтра на Театральній площі, яку заздалегідь очистили від снігу, Сергій Віталійович власноруч роздаватиме сухі шкарпетки і колготи.

Водночас у самій міській раді розуміють, що ще кілька безкоштовних обіцянок голови міський бюджет просто не витримає. Тоді не залишиться грошей на нову бруківку. Бо хто ж знає, у якому стані вийде з-під снігу стара. Тому там готують розпорядження, згідно з яким кожен тернополянин перед виходом на вулицю повинен замотувати ноги у целофановий пакет. Усіх порушників – каратимуть.

Хто саме відповідатиме за виконання цього рішення, поки що достеменно невідомо. Враховуючи ж, що Сергій Віталійович днями переклав на свої плечі повноваження одного із заступників, не виключений варіант, що він особисто перевірятиме ноги тернополян.

Марко КЛЕВЕЦЬ

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ