Міського голову Тернополя поставили у куток

0
920

200px-nadalsergiyПро те, що Сергій Надал не вирішує проблем у місті, навіть більше – їх створює, відкрито в лице очільнику міста заявив Олександр Філь на черговому засідані сесії міськради 21 жовтня 2016 року. – пише 20 хвилин.

Ви не вирішуєте проблеми міста, а створюєте їх, – заявив міському голові Сергію Надалу на сесії чергової міськради голова громадської організації «Екоальянс» Олександр Філь. – Своєю системою хаотичної забудови міста ви створюєте транспортний колапс у нашому місті. І це при тому, що ще не здані забудови пана Гуди біля кінотеатру “Перемога”, обласної бібліотеки та в парку біля ринку. Зі слів пана Філя, Сергій Надал від початку своєї каденції наче танком їде по всіх зелених зонах міста. За чотири роки вашими зусиллями було знищено понад 85 га лісопаркової зони у нашому місті.

Ви двічі давали громаді слово по місцевому телебаченні, що не буде забудови паркової зони. Слово треба тримати, – каже Олександр Філь міському голові. – Це ж треба так знахабніти, щоб збудувати багатоповерхівку в парку «Національного відродження» і вихід з будинку зробити прямо в парк! Ви фактично перетворили парк в прибудинкову територію цього будинку.

Аналогічна ситуація з багатоповерхівками у парку «Топільче». Більше того, ви, Сергію Віталійовичу, узурпували інформаційний простір. Тернопільській громадськості немає як донести ті речі, що реально відбуваються.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ