Тернопільщина отримала нового військового комісара?

0
862

komisarОбласного військового комісара, полковника Володимира Катинського, затримали під час отримання неправомірної вигоди. Окремі ЗМІ вказують суму у 280 тисяч гривень. Проте у військкоматі прокоментувати ганебний вчинок уже майже екс-начальника – відмовляються. Кажуть, що триває слідство. На брифінг до журналістів прийшов полковник Олександр Скумбрій. Віднині він – тимчасово виконувач обов’язків обласного військового комісара.

– 18 жовтня о 19 годині в обласному військкоматі проводились слідчі дії групою правоохоронних органів – це представники військової прокуратури Західного регіону, представники військової прокуратури Тернопільського гарнізону і представники СБУ в області. Інформація наступна: Військова прокуратура до єдиного реєстру досудових розслідувань внесене кримінальне правопорушення, передбачене 3ч. ст. 368 ККУ (Прийняття обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою). Слідчі дії закінчилися опівночі. На цей час ми знаємо, що слідчі дії  проводились стосовно військового комісара Володимира Катинського. Зараз він дає пояснення військовій прокуратурі тернопільського гарнізону. Більше ніякою інформацією ми не володіємо. Якщо буде щось з’ясовано, ми вам обов’язково повідомимо. – зазначив т.в.о обласного військового комісара Олександр Скумбрій.

Наразі у Військовій прокуратурі Західного регіону вирішують долю полковника, який завжди запевняв, що військова служба – це обов’язок кожного громадянина, а тернополяни мають бути свідомими патріотами. Тим паче у такий важкий для України час. Цікаво, чи не про хабар тоді йшла мова?

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ