Нову тернопільську владу уже віншують, як стару

0
274
Фото з сайту zik.ua

«Банду геть!», «Ганьба» – кричать під Тернопільською обласною радою і адміністрацією. І це не спогади з буремних майданівських днів. Це – сьогодення. А для повного дежавю не вистачало лише чорного диму палаючих шин.

Викладачі і студенти профтехучилищ з усієї області зібралися сьогодні під стінами будинку га Грушевського, 8, щоб висловити своє невдоволення. Три місяці їм не виплачують зарплатню і стипендії. Людям увірвався терпець. І вони прийшли відверто поспілкуватися з новою владою.

Від можновладців до них вийшов голова обласної ради Віктор Овчарук. Голова адміністрації Степан Барна часу і можливості поспілкуватися з обуреними людьми не знайшов. Замість нього малоприємні речі про сьогоднішню владу довелося вислуховувати його заступникам.

Люди почули чергові обіцянки про намагання владних структур найближчим часом вирішити їх проблеми. До обіцянок звикли давно і так само давно їм не вірять. А тут ще починають подейкувати, що катастрофічний стан не лише із фінансуванням профтехосвіти. Кажуть, що і медпрацівники до кінця року можуть залишитися без зарплат.

Хто знає чи найближчим часом під тернопільським «білим» домом таки не потягне чорним димом.

Марко КЛЕВЕЦЬ

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ