Під Тернополем пограбували президента

0
1105

rubayВчора вночі на Тернопільщині сталося пограбування у кращих традиціях голлівудських бойовиків. До приватного будинку у селі Підгороднє через необачно залишені незачиненими двері увірвалося 8 злочинців у масках. Є підозра, що нападники були озброєні автоматом Калашникова.

З будинку винесли трохи більше 10 тисяч доларів, 22 тисячі гривень, золоті прикраси, хутро і пневматичний пістолет.

Нападники не дуже переймалися шляхами відступу після злочину – скориставшись автомобілем «Toyota Land Cruiser» своїх жертв.

На момент нападу у будинку перебували 4 чоловік – господар, його дружина і двоє синів. Саме старший з братів і викликав поліцію.

Машину знайшли практично одразу – її зловмисники покинули у сусідніх Почапинцях. Правоохоронці підозрюють, що саме там їх чекав інший транспортний засіб.

Господар і господиня, у результаті нападу, отримали черепно-мозкові травми і струс головного мозку. Але обоє від госпіталізації відмовилися.

Подейкують, що жертвою грабіжників стала родина відомого у Тернополі підприємця Степана Рубая. Степан Богданович один з найбагатших людей області. Йому належать супермаркети «Родина» і «Орнава», чортківська птахофабрика, свинокомплекс і м’ясопереробний комбінат «Росохач». Багато років Степан Рубай віддав футбольному клубові «Нива». Саме під час його президентства команда піднялася у Першу лігу, хоча довго там не протрималася. Був період, коли Степан Богданович залишився «за бортом» футбольних справ, але минулого року знову став президентом «Ниви».

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ