Два способи лінивого приготування капусти на голубці, яких ви не знали

0
283

КапустаЯкщо дуже хочеться голубців – а на вас напала лінь. Або хандра. Або ви не маєте часу. Або ще щось. А голубців дуже хочеться… Є два простих способи, як суттєво пришвидшити приготування капусти на голубці. Щоб не стояти біля плити і її не проварювати чи то пропарювати.

Спосіб перший. Для цього потрібно лише два інгредієнти – головка капусти і мікрохвильова піч. Ставимо капустину у мікрохвильову на 10 хвилин. Перед тим вирізаємо качан. Якщо головка дуже велика – можна ще на 5 хвилин. А тим часом готуємо рис, фарш або взагалі – робимо, що хочемо. Або не робимо нічого. Через 10 хвилин виймаємо капусту. Чекаємо, щоб вистигла і розкладаємо на тарілку уже м’які листки.

Спосіб другий. За добу до приготування голубців ставимо цілу капусту у морозилку. Виймаємо вранці і поки пів дня займаємося своїми справами, капуста розморозиться. З неї також легко і просто закручувати голубці. Листки – м’які, еластичні, не розварені.

Фото 013

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ