Родини полеглих бійців можуть отримати гроші на підтримку бізнесу

0
76
Фото з відкритих джерел

Родини полеглих (померлих) захисників та захисниць можуть отримати від 500 тисяч до 1,5 мільйона гривень на відкриття або розвиток власної справи.

Підтримку надає Український ветеранський фонд Міністерства у справах ветеранів за програмою #Варто “Робити своє”. Загальний бюджет конкурсу становить 15 мільйонів гривень.

“Ми розуміємо, що жодна фінансова підтримка не потамує біль від втрати близької людини. Проте у першому конкурсі Варто мама загиблого бійця отримала фінансування інформаційного проєкту з протидії російській дезінформації, який присвятила пам’яті про свого сина. Для родин це може стати поштовхом для швидшого відновлення, дасть можливість шукати нові сенси, аби продовжувати боротьбу у всіх площинах”, — каже Наталія Калмикова, виконавча директорка Українського ветеранського фонду.

У цьому конкурсі можуть брати участь підприємці зі сфери агропромислового комплексу: від обробки полів до сфери громадського харчування. Загалом протягом року планується провести ще 8 програм фінансування за різними напрямами.

Подавати заявки на фінансування проєктів можуть:

  • ветерани, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та члени сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України, які зареєстровані відповідно до вимог законодавства як фізичні особи-підприємці;
  • юридичні особи, зареєстровані не пізніше ніж за два роки до отримання фінансової підтримки, засновниками яких є ветерани, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та члени сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України.

Прийом заявок триває до 10 квітня 2023 року.

Більше про умови та покрокову інструкцію – на сайті Українського ветеранського фонду: https://veteranfund.com.ua/contests/varto-do-own/

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ