Вивчаємо функціонал бутербродниці: 7 порад щодо вибору девайса

0
294

Гарячі бутерброди можуть замінити класичні тости й урізноманітнити сніданок чи перекус. Сучасна бутербродниця допоможе приготувати ситну страву швидко та без зусиль. Такі бутерброди зручно брати з собою на пікнік, прогулянку, на роботу та навчання. Вони не лише дуже смачні, а й акуратні за формою. Їх зручно їсти завдяки тому, що краї хліба спікаються, а начинка не випадає.

Цей невеликий побутовий девайс здатен не лише підсмажувати бутерброди. Розбираємося в можливостях пристрою детальніше.

Як працює девайс?

Принцип роботи бутербродниці досить простий:

  • між двома пластинами девайса кладуть заздалегідь підготовлений бутерброд з начинкою;
  • пристрій закривається й починає нагріватися;
  • хліб підсмажується з обох боків, а начинка починає розплавлятися;
  • коли гарячий сендвіч готовий, на кришці девайса змінюється колір індикатора.

Ідеальний варіант для перекусу чи сніданку тим, хто любить бутерброди в будь-якому вигляді.

Пристрій може готувати не лише гарячі сендвічі:

  • овочі, нарізані з середньою товщиною, можна підсмажити, як на грилі;
  • пиріжки з дріжджів невеликого розміру з тонко розкачаного тіста вийдуть легкими та м’якими;
  • якщо обрати девайс з додатковими панелями та насадками, то можна використовувати його як гриль, вафельницю, горішницю.

На що варто звернути увагу під час вибору?

Кілька корисних порад допоможуть спростити процес вибору. Відвідайте сайт магазину Алло, щоб за кілька секунд дізнатися, скільки коштує бутербродниця та вибрати оптимальний варіант під власні потреби.

  1. Обирайте девайс відповідно до улюбленого типу хліба. Від цього буде залежати охайність та якість запаяних бутербродних країв. Тостовий хліб підійде для лотків ідеальної квадратної форми. А в форми із закругленими кутами можна покласти скибки звичайного хліба.
  2. Кількість бутербродів. Для 1-2 осіб достатньо стандартної моделі на дві форми. Якщо у вас велика родина, то можна вибрати модель на чотири чи шість сендвічів, щоб зекономити час на приготування.
  3. Антипригарне покриття. Допоможе утворити апетитну хрустку скоринку. Спростить очищення електроприладу від розплавленого джему чи сиру. Зверніть увагу на моделі зі знімними пластинами, які зроблять миття більш зручним.
  4. Теплоізоляція та блокування кришки. Важливі параметри для вибору, якщо в домі є діти. Пристрій має мінімально нагріватися ззовні та надійно закриватися під час роботи.
  5. Індикація готовності страви. Може бути світловою чи звуковою. Якщо модель має вбудований таймер, вона самостійно вимкнеться після приготування. Це дозволить займатися власними справами та не хвилюватися, що сендвіч підгорить.
  6. Регулятор температури. Дає можливість змінити інтенсивність обсмаження. Корисна функція, якщо сендвічі готуються з різними начинками.
  7. Потужності моделі в 600-700 Вт буде достатньо для швидкого приготування двох-чотирьох бутербродів.

Не забувайте звернути увагу на стабільність ніжок-опор. Вони повинні бути с антиковзаючим покриттям. Кабель має бути достатньої довжини, щоб без проблем діставати до розетки.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ