«Допомога армії від Тернополя»: Водії-волонтери під обстрілами доставили вантаж на передову

0
82

Минуло більше 150 днів від початку повномасштабного вторгнення рашистів. На фронті українські воїни не лише зупинили ворога, але й досягнули того перелому, про який ми всі так мріяли. І зараз, як ніколи, маємо мобілізувати всі зусилля, щоб наші захисники на передовій мали все необхідне. Якраз у ці дні черговий вантаж від центру «Допомога армії від Тернополя» доїхав до наших тернопільських хлопців та дівчат на передів.

Волонтери проривалися під обстрілами

Міський голова Тернополя розповів, про труднощі, з якими водії-волонтери добиралися до місць розташування підрозділів, де служать тернополяни.

«Допомога армії від Тернополя» доставлена нашим захисникам. Цього разу вантажі доставлені напрямку Запорізької, Харківської, Донецької та Дніпропетровської областей. Цього разу поїздка була довгою та складною, наші волонтери потрапили під обстріли. Та все ж виконали свою місію – доставили вантаж нашим захисникам. Дякую усім, хто допомагає нашим військовим! Дякую водіям, які ризикуючи, доставлять допомогу на фронт. Про дати наступної поїздки та напрямки повідомимо згодом», – повідомив Сергій Надал.

Що отримали наші воїни

Наші воїни отримали більше півсотні посилок від рідних. Додатково волонтери укомплектували екіпаж спеціальним військовим обладнанням, зокрема, квадрокоптерами, тактичним взуттям, генераторами, спеціальними антенами, які просили наші військові та іншим спорядженням.

Квадрокоптери і тактичні рюкзаки для медиків передали українським волонтерам з Америки. Важливо відзначати те, що комплектація їх дозволяє в польових умовах проводити мінімальні оперативні втручання. Окрім цього передається 90 пар тактичного взуття, з них 60 – отримано від міста, ще 30 – від небайдужих тернополян.

Нагадаємо, це вже третій рейс центру «Допомога армії від Тернополя». Попередній вантаж центру з допомогою для наших військових з Тернополя, зокрема й підрозділів Тероборони, водії доставили на Київщину, Чернігівщину та Сумщину.

Про центр «Допомога армії від Тернополян»

На базі управління соціальної політики працює центр «Допомога армії від Тернополя». Жителі та гості нашої громади, які бажають передати посилку своїм рідним чи готують передачу для військових, можуть приносити їх на вул. Миколи Лисенка, 8-А.

Графік роботи центру:

понеділок-четвер – 08:00-17:15 год., обідня перерва з 13:00 по 14:00 год.;

п’ятниця-субота – 08:00-16:00 год., обідня перерва з 13:00 по 14:00 год.;

неділя – вихідний.

За додатковою інформацію просимо звертатися за телефоном «гарячої» лінії +38 (067) 009-15-40.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ