У Тернополі правоохоронці затримали «закладчика», який збував наркотики

0
39

Під процесуальним керівництвом Тернопільської окружної прокуратури спільно із працівниками Управління боротьби з наркозлочинністю й слідчими Тернопільського РУП ГУНП в Тернопільській області виявлено «закладчика», який намагався збути близько кілограму наркотиків та психотропних речовин (ч. 2 ст. 307 КК України).

Учора, 27 жовтня 2021 року, правоохоронці в обласному центрі  затримали  жителя Львівської області, який працював складменом і «закладчиком» Інтернет-магазину з продажу наркотиків. У нього виявили канабіс, амфетамін, метамфетамін, МДМА, гашиш, ПВП – разом 833 закладки та 347 таблеток.

Протиправну діяльність зловмисник здійснював на території Тернопільської та Львівської областей. Збут наркотиків був його основним заробітком. За одну «закладку»  він отримував від 60-100 гривень винагороди, за добу розкладав від 100 до 150 закладок.

Під час огляду чоловік мав при собі 31 «закладку», в транспортному засобі їх виявили – 800 та 347 таблеток.

Вартість вилученого на чорному ринку складає близько 500 тис  грн.

Особу затримали згідно статті 208 КПК. Йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України.

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу правопорушнику, встановлюються інші співучасники злочинну та джерела походження заборонених речовин.

Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ