Стартує висунення номінантів на телевізійну премію «Гордість Тернопілля» 2021!

0
20

Для тих, хто бачить, живе і працює серцем, сповненим великої любові, чиє життя — місія, що відгукується в серцях ближніх, телеканали «Тернопіль-1» та ІНТБ започатковували телепремію «Гордість Тернопілля».  

У 2021 році – оголошено 20 номінацій. Претендентів на телепремію у них може подати кожен громадянин чи колектив. Уся громадськість Тернопілля обиратиме шляхом голосування тих особистостей, жити і працювати поруч із якими, пересіктися з ними у просторі й часі — за честь для кожного. Бо їхні героїзм і жертовність не вимагають екстремальних обставин — ці люди знаходять нагоду для подвигу щодня. На робочому місці, у громадській діяльності, в політиці, спорті, мистецтві тощо.

Тож роззирніться довкола і подумайте серцем та сумлінням.

Хто не просто ділить із вами кабінетний простір, а працює так, як ніхто інший на його місці не зміг би?

Хто не нарікає на владу і відсутність в Україні змін, а щодня намагається змінити на краще свою маленьку батьківщину?

Хто ніколи не отримував кубків і медалей, однак здобув найбільшу і найважчу перемогу — перемогу над собою? Чи раптом не кожен його день починається зі старту?

Хто щодня жертвує своїм життям заради життя інших; не бачить, як зростають його діти заради того, аби на мирній території батьки могли заколисувати чи проводжати до школи своїх?

Без кого в Україні, на теренах нашого благодатного Тернопілля не було б стільки задоволених і вдячних працівників, пацієнтів, школярів, парафіян, шанувальників мистецтва слова і пензля?

Хто втримує нашу віру в майбутнє науки?

Хто з брудної калабані політики вийшов у чистих черевиках?

Ім’я і по батькові якого вчителя його вихованці пам’ятають усе життя?

Розмова з яким духівником повертає людей із безвиході на шлях до щастя?

Тож роззирніться довкола і подумайте серцем та сумлінням: без кого з людей, котрих ви знаєте, у нашому світі стало б менше світла, тепла, душевності? Без кого наше Тернопілля не було б таким, яким є нині? Поміркуйте, знайомством із ким ви пишаєтеся, і номінуйте цю людину на здобуття телепремії «Гордість Тернопілля» 2021!

Ми повинні знати імена тих, чиїм кредо стали слова Андрея Шептицького: «Не потоком шумних і галасливих фраз, а тихою, невтомною працею любіть Україну!»

Усі деталі на офіційному сайті телепремії – gordist.tv

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ