Як вибрати шафу-купе в маленький передпокій

0
96

Шафа-купе – раціональний вибір для невеликого за площею передпокою, оскільки така конструкція характеризується компактними розмірами, а при відкритті дверцят не потрібно багато місця, тому що вона йде в бік (переміщається по рейці паралельно стіні). Модульна система Баварія поєднує в собі максимум функціональності і ергономіки, а також характеризується стильним зовнішнім виглядом, стає родзинкою інтер’єру передпокою, дозволяє створити комфортну атмосферу в приміщенні. Чому для коридору все частіше вибирають шафа-купе? Що враховувати в процесі покупки меблів? Про все по порядку.

Як за допомогою шафи-купе візуально збільшити розміри передпокою

Оптимальне рішення для невеликого за площею приміщення, особливо вузького, – корпусні меблі з дзеркалом, яке візуально розширює простір. Наявність цього елемента підвищує практичність конструкції – дає можливість оцінити свій зовнішній вигляд перед виходом на вулицю і швидко усунути недоліки. Щоб максимально візуально збільшити розміри кімнати, вам підійде шафа купе в передпокій з ефектним точковим підсвічуванням.

Що стосується колірної гамми, краще віддати перевагу виробам, оформленим в світлих тонах, переважно білому, бежевому, сірому і ін. Меблі темних тонів ускладнює інтер’єр. Світлі конструкції, навпаки, роблять його легким і повітряним. Завдяки білій колірній гамі шафи-купе і точковому підсвічуванню кімната здається набагато більшою, ніж є насправді.

На які критерії орієнтуватися, вибираючи меблі в передпокій

По-перше, конструкція повинна бути місткою: верхній одяг, взуття, головні убори та аксесуари всіх членів сім’ї потрібно кудись складати. По-друге, до функціональності, безпеки та естетичності меблів теж пред’являються підвищені вимоги. Обстановка передпокою повинні бути створена з урахуванням принципів ергономіки. Громіздка конструкція ускладнює інтер’єр, може обмежувати вільний простір – членам сім’ї повинно бути комфортно перебувати в одному приміщенні. Меблі передпокої перша «зустрічає» гостей, формує їх враження про стилістику будинку. Саме тому її дизайн повинен бути лаконічним, розроблятися з урахуванням актуальних трендів.

Основні критерії вибору шафи-купе:

  • Тип конструкції. Залежно від особливостей будови і форми розрізняють прямі (лінійні) і кутові (Г-образні, трапецієподібні) моделі. Виходячи з розмірів, конструкція може бути одно-, дво-, три- і чотиридверний. Для вузького коридору підійде лінійна модель, яка встановлюється вздовж стіни, або Г-подібна конструкція.
  • Параметри шафи-купе (ширина, висота, а також глибина секцій).
  • Наповнення. Продумане планування дозволяє виключити «мертві зони» і максимально раціонально використовувати кожен сантиметр вільного простору. Як правило, шафа-купе включає полки, ящики, штангу для розміщення верхнього одягу. Відкриті кутові полиці, призначені для різних дрібниць, дозволяють розширити функціональність виробу.
  • Дизайн. Для оформлення фасаду шафи застосовують дзеркало, фотодрук. Візерунки наносяться за допомогою сучасних технологій, за рахунок чого підвищується їх стійкість до стирання і впливу ультрафіолету.

В інтернет-магазині «Дубок» представлені шафи-купе в широкому асортименті моделей від відомих фабрик. В основі меблів – якісна ДСП. Фасади оформлені МДФ, фарбованої, ламінованої, глянсовою ДСП або скляними елементами. Це дозволяє підібрати меблі, яка стане родзинкою сучасного інтер’єру.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ