У Тернополі відкрили фірмовий магазин відомого німецького виробника

0
3742

17 червня 2021 року – у місті Тернопіль під гучний супровід рок-хітів відбулося відкриття нового фірмового магазину Керхер Центр, в якому жителі міста відтепер зможуть придбати найсучаснішу прибиральну техніку, отримати професійну консультацію та скористатись сервісним обслуговуванням.

Величаві залізні коні під прапорами Karcher пролетіли вулицями Тернополя і приїхали до Керхер Центру, аби розпочалося драйове відкриття. Під звуки барабанів та гарчання байків кожен з гостей на хвильку відчув себе шаленим рокером. Упродовж дня відвідувачі робили неймовірні фото із мотоциклами, як справжні фанати Karcher, «набивали» собі тимчасові тату і брали участь у розіграші цінних призів.

Нових власників знайшов компактний та ефективний електровіник KB 5 Premium, віконний пилосос WV 2 Plus Multi Edition, що не залишає розводів, а також пилосос VC 3 Premium, який чудово прибирає і підлогу, і килими. Та на цьому подарунки не закінчилися: кожен, хто прийшов на відкриття, отримав знижку на побутову техніку Karcher -10%, яка діє аж до 25 червня, а перші 50 покупців ще й отримали дисконтні картки з максимальною знижкою.

«Наші клієнти у Тернополі зможуть не лише ознайомитися з найсучаснішими зразками побутової та професійної техніки, а й спробувати їх у роботі. Я впевнений, що команда Керхер Центру Тернопіль незабаром продемонструє потужний результат та з впевненістю рухатиметься вперед», – прокоментував відкриття магазина генеральний директор Karcher Україна Іван Бечко.

Також із відкриттям Керхер Центру у Тернополі містян привітала директорка прямих продажів компанії Юлія Дубенська: «Ми із задоволенням чекатимемо тернополян у нашому Керхер Центрі, аби запропонувати їм найкращі рішення!».

Новий фірмовий магазин Керхер Центр у Тернополі розпочав свою роботу за адресою вул. 15-го Квітня, 1-и. У магазині представлений широкий асортимент прибиральної техніки, а також аксесуари та витратні матеріали побутового та професійного призначення. Зокрема відвідувачі зможуть ознайомитися з сучасними рішеннями, що мають високий попит в різних сферах бізнеса: від готельно-ресторанного сегмента і до агросектору. Чистоту приміщень та територій, що забезпечує техніка Karcher, без сумніву, високо оцінять клієнти та працівники будь-якої компанії.

Відео з урочистого відкриття можна переглянути за посиланням:

https://youtu.be/dSS8ZCDh10Q

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ