87-річна тернополянка форматувала внукові планшет

0
1169

Жертвою став Galaxy Tab S2. Трапилося те надвечір. Бабця Стися, як завжди, взяла без дозволу планшет свого внука Кості. Хлопець раніше кілька разів показував старенькій, як ним користуватися. Тому вона могла переглядати галерею з фотографіями уже самостійно. Але робила це по-своєму, бо “мені так простіше”.

Того вечора щось пішло не так.

– Мені все не везло. – розповідає пенсіонерка. – То неспалося півночі, то холодно було до обіду, телівізор не включавсі. Подумала взяти той планшер. Пуцяла по нім, пуцяла. Хтіла знайти на фото нашу майбутню невістку. Воно щось вискочило на екран, таке квадратне. Читаю, пише : “Ок” і “Скасувати”.

Бабця Стися натиснула “ок”. Коли вранці, після нічних походеньок, прокинувся внук, його чекав неприємний сюрприз. Фото з моря пропали. Ні музики, ні відео.

– Я одразу зрозумів, що сталося. – зауважив Костянтин. – Бабця в нас така цікава. Все хоче знати. Просила мене – покажи та й покажи. Ну от, надивилась.

Хлопець каже, що то невелика проблема. Просто шкода фотографій. Адже сьогодні, якщо не маєш світлин з моря, то вважай – на морі не був.

Воксана ШВАРЦ

P.S. Сайт Про Те бажає вам частіше посміхатися

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ