На Прикарпатті невідомий чоловік намагався знищити закрите кафе через карантин

0
100
Прикарпатські поліцейські відкрили кримінальне провадження через вибух у кафе
Вибухом пошкоджені вхідні двері в недіючому кафе. Ніхто з людей не постраждав. Поліцейські відкрили кримінальне провадження і з’ясовуються всі обставини події.
25 серпня о 10:30 до богородчанських поліцейських надійшло повідомлення про вибух у селі Підгір`я. Виїздом на місце події правоохоронців і в ході перегляду камер відеоспостереження встановлено, що о 01:30 до приміщення кафе під’їхав автомобіль, з якого вийшла невідома особа і вистрілила у вхідні двері вказаного приміщення. Після цього зловмисник втік.
Через вибух пошкоджено вхідні двері і майно, яке знаходилось в середині. 25-річний орендар пояснив, що минулого місяця припинив підприємницьку діяльність у зв’язку із нерентабельністю через карантинні обмеження. Місце події оглянуто інспекторами-вибухотехніками й експертами-криміналістами, вилучене направлено на ряд експертиз. Попередньо, вибух спричинила реактивна протитанкова граната РПГ-26, але це підтвердить експертиза.
Проводиться комплекс слідчих (розшукових) дій спрямованих на розкриття кримінального правопорушення.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 4 ст. 296 (хуліганство) ККУ. Досудове розслідування триває.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ