На Хмельниччині завдяки небайдужим людям вдалося врятувати зір дівчинці з багатодітної сім’ї

0
183

Крістіна з родини, де 11 дітей. Знайшли їх випадково. Коли приїхали, мама подумала, що приїхали по одній із заяв, яких вона вже багато написала в різні інстанції з проханнями про допомогу, але окрім перевірок допомоги так і не отримала. Це та родина, яка не зважаючи на скруту, на вмовляння служб у справах дітей, постійно відмовлялась написати заяву та віддати дітей до інтернату! – пише Хмельниччина без сиріт.

Так от, Крістіна, лазячи по деревах виколола собі око. Районна лікарня призначила капати краплі, хоча було дуже видно навіть нам, хоча ми не лікарі, що краплі тут вже не допоможуть.

Ми організували їх приїзд в обласний центр, де лікарі поставили діагноз сліпота на одне око. Цього вже не врятувати. А от якщо не зробити терміново операцію, то дитина втратить повністю зір! Потрібно негайно робити операцію і рятувати друге око!

Далі в прискореному темпі відправили їх в Одесу, інститут ім. Філатова. Кошти були тільки на дорогу. І поки вони їхали поїздом, ми збирали кошти на операцію та їх перебування в Одесі!

В інституті працюють чудові люди, які зробили все можливе, щоб Крістіна бачила! Окрім того її на втрачене око ще й поставили протез!

Я зі сльозами на очах згадую, як це все відбувалося! Дякую кожній людині, яка оперативно відгукнулась, щоб допомогти!

Крістіна після операції вперше побачила море, їй найбільше подобалось гратись з хвильками!

Сьогодні Крістіна ходить в сільську школу та може бачити!

Їх родина – тепер наші волонтери, які допомагають також нам організувати підтримку й іншим родинам в їх районі!

Такі історії не тільки надихають, а й дають віру, що в будь-яких обставинах при підтримці добрих людей, можна знайти вихід!

Долучайтесь та станьте свідком та учасником справжніх чудес та неймовірних перемін в житті людей.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ