В якій лікарні на Прикарпатті хворі лежать у просто жахливих і нелюдських умовах (фото)

0
2281

Ці фото у спільноті «Долина молода» оприлюднив Андрій Гапчик. Чоловік написав, що зі слів його знайомих жителів міста Долина, в таких умовах утримують пацієнтів з підозрою на COVID-19. В палаті навіть нема світла.

В коментарях же люди зауважують, що тут напевно присутня маленька неточність і насправді мова йде про інфекційне відділення комунального некомерційного підприємства «Долинська багатопрофільна лікарня» Долинської районної ради.

Як би там не було дехто зауважує, що «пощастило» там лікуватися ще шість років тому і з того часу нічого не змінилося.  Багато кому ці фото чомусь нагадали кадри з фільму жахів «Пила».

Хоча варто відмітити, що чи не всі коментатори сходяться на тому, що персонал самої лікарні справжні фахівці і дуже уважні до хворих.

А як щодо керівництва? Вірніше до його фінансового стану?

Згідно з поданою декларацією генеральний директор цього медичного закладу Мирослав Мирославович Вакалюк минулого року на своїй посаді заробив 266 тисяч гривень. Нескладні підрахунки показують, що отримував він на місяць трохи більше 22 тисяч. Але у декларації чомусь не вказано жодного об’єкта нерухомості – ні земельної ділянки, ні будинку, ні, хоча б, кімнати десь у гуртожитку.

А ось у медичного директора Ольги Миколаївни Ільчишин справи трішки кращі. Зарплата, щоправда, менша – всього 250 тисяч гривень. Зате Ольга Миколаївна два роки тому спромоглася придбати автомобіль «VOLKSWAGEN» вартістю 189 тисяч гривень і житловий будинок площею 257 квадратних метрів. Будиночок знаходиться у Малій Тур”ї. А ось, яка його вартість не вказано.

Словом не так вже й погано обіймати керівну посаду у лікарні навіть з такими страшними палатами.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ