Чи матимуть пенсіонери пільгову годину, щоб купити продукти у відомому супермаркеті

0
360

Час пенсіонерів: українські магазини вводять обмеження для покупців

Мережа супермаркетів АТБ визначила час, коли магазини будуть обслуговувати тільки пенсіонерів. З 9:00 до 10:00 ранку, магазини мережі АТБ чекають на літніх людей. Таким чином хочуть захистити від ризику захворювання на коронавірусу тих, хто у зоні найвищого ризику. – повідомляє Вечірній Київ

– З огляду на той фактор, що з більш ніж 4 мільйонів щоденних відвідувачів магазинів мережі «АТБ» понад 20% – це люди похилого віку, ми вводимо для них спеціальний, регламентний час. Щодня, в період дії загальнонаціонального карантину, з 9:00 до 10:00 ранку, магазини мережі АТБ чекають літніх людей для здійснення безпечних покупок. Ми закликаємо всіх наших покупців поставитися з розумінням до такого регламенту і вибрати для себе інший час для відвідування магазинів АТБ зазначив генеральний директор корпорації АТБ Борис Марков.

Він наголосив, що відповідальність, громадянська або соціальна, починається з кожного з нас. З наших дій і вчинків. З нашого ставлення до оточуючих. І попросив із розумінням і підтримкою поставитися до людей старшого віку.

Нагадаємоу магазинах та аптеках запроваджено додаткові обмеження за кількістю відвідувачів. У приміщеннях має перебувати один покупець на 10 квадратних метрів площі магазину. Власники магазинів та аптек повинні дотримуватися цих обмежень, а також забезпечити виконання всіх раніше запроваджених протиепідемічних заходів.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ