Що сьогодні в Івано-Франківську є найбільшим дефіцитом

0
379

Таке слово як дефіцит, швидше за все, пам’ятають  лише люди старшого покоління. Бували такі періоди порожніх прилавків, коли отой дефіцит можна було дістати хіба що через знайомих у сфері торгівлі. «По блату», так би мовити. Здається ті часи давно минули. А ні. І сьогодні ще є дефіцитні речі.

Усе більше європейських країн повідомляють про хворих на китайський коронавірус. У нас ще ніби паніки нема, але береженого Бог береже. Не те щоб я справді боялася тієї недуги, швидше з цікавості вирішила з’ясувати чи є в аптеках Івано-Франківська марлеві маски. Відвідала чотири – дві у центрі і дві в районі Пасічної. Усюди провізори давали однакову відповідь – нема. А в останній взагалі обнадіяли, повідомивши, що найближчим часом і сподіватися не варто, що вони з’являться. Після такої відповіді більше не хотілося перевіряти інші аптеки.

Але я таки трішки не розумію. Справжнього ажіотажу і паніки ще не було. Якось не помічала щоб люди масово скуповували ці засоби захисту. А їх уже нема. Подейкують, що їх відправили у Китай, там вони уже давно справжній дефіцит.

Але мене не покидає така думка. Знаючи як наші люди вміють заробляти на ближньому своєму, не виключений варіант, що власники аптечних мереж просто приховали цей товар. А коли на нього з,явиться справжній попит будуть продавати за значно завищеними цінами.

Дуже б хотілося сподіватися, що я таки помиляюся.

Анастасія ДОРОТЯК

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ