На одномандатному округу № 165 лідирує кандидат від партії “Слуга Народу” Володимир Кісілевич

1
163

На одномандатному округу № 165 лідирує кандидат від партії “Слуга Народу” Володимир Кісілевич. За нього готові проголосувати 33, 6 % опитаних.

На 165 виборчому окрузі, до якого входять Бережанський, Козівський, Підгаєцький, Зборівський, Тернопільський, частина Кременецького району та частина м. Тернопіль впевнено лідирує кілька партій.

Серед кандидатів в народні депутати по одномандатному округу № 165 лідирує – кандидат від партії “Слуга Народу” Володимир Кісілевич. За нього готові проголосувати 33, 6 % опитаних людей, які вже визначилися з симпатією.

“Слугу Народу” готові підтримати 37,9% тих, хто має намір голосувати і визначився з симпатіями. 17,3% підтримують партію «Голос», 11,5% – партію «Європейська Солідарність», 7,0% – партію «Батьківщина». Є й такі політичні сили, які не набирають прохідного відсотка. Зокрема, за Радикальну партію готові проголосувати 4,8% з опитаних, за партію «Громадянська позиція» — 4,1%, ВО «Свобода» — 3,9%, за Аграрну партію — 3,3%. Рейтинг інших політичних сил – менш як 3%.

За кандидата від “ЄС” Тараса Юрика — 9,1%. За самовисуванця Івана Чайківського віддадуть свої голоси 12,5 %. За представника партії “Голос” Василя Мартюка — 10, 1%, за кандидата від “Батьківщини” Петра Репелу — 7,1 %.

Дані соціологічного дослідження проаналізовані на основі відомостей рейтингових центрів — Центру імені О. Разумкова та ЦСМД «Социс».

Вибірка опитування проводилася з 9 по 15 липня 2019 року. Опитано 1900 респондентів одномандатного виборчого округу № 165.

1 коментар

  1. В умовах небачуваного розквiту злочинності важливі не тільки такі посади як президент і прем’єр-міністр. Не менш важливо, хто буде генпрокурором. І на цю посаду є гідний кандидат – Микола Ярославович Голомша, який очолює партію “Патріот” (http://www.uapatriot.org). Щоб домогтися призначення Миколи Голомші на посаду генпрокурора, треба почати з того, що підтримати на виборах його партію, щоб вона набрала якомога більше голосів. Народна підтримка дозволить Миколі Ярославовичу стати справжнім народним прокурором.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ