Команда Креатор-Буд взяла участь у благодійному марафоні в Києві (фото)

2
148

У день святкування Дня Києва, 26 травня відбувся наймасштабніший спортивно-благодійний захід України – «Пробіг під каштанами». Команда Креатор-Буд  у складі 26-ти учасників  успішно здолала 5-ти кілометрову дистанцію і започаткувала для себе нову спортивну традицію. Керівник команди, Ігор Гуда, запевняє, що цей захід для його колективу – початок нової,  доброї традиції .  Спортивне життя компанії та благодійні проекти – це важлива і невід’ємна його частина від початку її створення і до сьогодні.

Тернопільська та Київська філії компанії Креатор-Буд об’єднали свої емоції і успішно, у чудовому настрої, з усвідомленням суспільно важливої, благодійної місії, перетнули фінішну пряму.

Спортивний  захід відбувся у столиці  зі стартом на Майдані Незалежності.

27-мий забіг, за словами організаторів святкового дійства був наймасштабнішим за усю історію проведення марафону у Києві. І цьогоріч у ньому взяли участь понад 20 000 учасників.

Зібрані кошти організатори спрямують на придбання обладнання та витратних матеріалів для Центру дитячої кардіології та кардіохірургії  МОЗ України, Інституту очних хвороб і тканинної терапії ім. В.П.Філатова.

Спортсмени тернопільської філії Креатор-Буд з відчуттям гордості і перемоги повернулися додому і готуються до наступних цікавих суспільно важливих заходів.

Командний дух у здоровому тілі і усвідомлення єдності українців заради добрих справ  – основна місія, яка надихала команду Креатор-Буд об’єднати  свої сили і емоції у Благодійному Марафоні в серці України.

2 КОМЕНТАРІ

  1. В ці вихідні бігав цей забіг, досить цікавий хоть і маленька дистанція усього навсього 5 км. Але досить гарний забіг, як для України (androshchuk.com/blog). Дуже класна траса забігу, де є змога викластись по повній

  2. Цього року приймав участь у цьому забігові, хоть і максимальна дистанція 5 км. і для мене це так було гарна прогулянка на 22 хвилини, але забіг був досить таки гарний. Особливо сводобалась траса забігу.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ