Тернопільська спортсменка взяла собі за чоловіка любителя допінгу (фото)

0
370
Тарас Лесюк, Марія Кручова та Олександр Логінов

12 травня цього року одружилися 24-річна тернополянка і 27-річний уродженець Саратовської області. Весілля відбулося саме у Тернополі, хоча розписалася пара дещо раніше на батьківщині нареченого.

А новою парою стали біатлоністи – Марія Кручова і Олександр Логінов. Молодята приховують, де саме відбулося весілля. Але є один факт, який приховати таки не вдасться – у спортивній біографії нареченого є велика чорна пляма.

Олександр Логінов ще з юніорів почав показувати пристойні результати. І доволі швидко став одним із лідерів дорослої збірної Росії з біатлону. Але 26 листопада 2013 року взята у нього допінг проба викликала певну підозру. Антидопінговий комітет прийняв рішення провести повторні аналізи і 5 нових проб підтвердили, що спортсмен вживає заборонений препарат. Мова йде про рекомбінантний еритропоетин.

Логінова дискваліфікували на два роки. Усі його результати визнали недійсними. У 2016 році росіянин повернувся у біатлон, але повагою спортсменів не користується. Один із лідерів світового біатлону француз Мартен Фуркад неодноразово заявляв, що такі як Логінов, це ганьба для спорту.

Невідомо, як у подальшому складеться і спортивна доля Марії Кручової. З’являлися чутки, що вона завершує спортивну кар’єру, але сама Марія це заперечила. У той же час тренери збірної не включили її на наступний сезон ні у головну команду, ні у команду «Б».

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ