Вулиці імені Андрія Пушкаря у Тернополі не буде через бюрократію

0
1381

10 грудня цього року Олег Андрійович Філь створив петицію, у якій пропонував назвати одну з вулиць Тернополя іменем трагічно загиблого Андрія Пушкаря. Сайт ПроТе розповідав про це у публікації «Тернополяни просять назвати вулицю на честь найсильнішого земляка».

Сьогодні у міській раді на цю петицію дали відповідь. Хоча, як на мене, це швидше відписка. Слів там неймовірно багато і усі вони такі казенні, що дочитати цей текст до кінця зможе лише якийсь бюрократ. Нормальна ж людина осилити цього не зможе.

Якщо ж коротко, то вулиці імені славетного уродженця нашого краю у Тернополі швидше за все не буде. Дуже вже складна процедура – тут і громадські обговорення, і обґрунтування необхідності присвоєння, і ще багато-багато бюрократичних перепон.

Можливо, саме тому у нашому місті ще є вулиці Танцорова, Живова, Карпенка, зате практично нема вулиць названих іменами славетних уродженців нашого краю: Ігоря Герети, Володимира Стаюри, Богдана Головина, Богдана Хаварівського, Мирослава Коцюлима і багатьох інших.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ