Навіть смерть цієї жінки з Тернопільщини не позбавила міцного сну і доброго апетиту українських чиновників

0
1461

Вони чи не щодня розповідають нам про суттєве покращення нашого життя. Вони, це ті, котрі гладшають просто на очах, щоки котрих уже не влізають навіть в екран 32-ох дюймового телевізора. Вони розповідають про зростання пенсій на 62 гривні і подають це як велике досягнення. Не знаю, як для кого, а для мене 62 гривні – це дві пачки сигарет.

Вони розповідають про те, що середня зарплата, приміром у Тернопільській області, зросла на 25 відсотків. І про те, що субсидії на оплату комунальних послуг отримають усі, хто цього потребує.

Тим часом у Вишнівці Тернопільської області літня жінка наклала на себе руки. Причиною суїциду стали не якісь життєві негаразди, а відсутність грошей, щоб заплатити за газ і електроенергію. Сусіди так і кажуть, що жінка просто не мала за що жити, тому і зважилася на такий крок.

Попри це усі вони будуть смачно їсти і міцно спати. У них же все добре. Вони не мають проблем з оплатою комунальних послуг. У них практично взагалі нема жодних проблем. Зараз вони переймають тим, як зняти максимальне обмеження з пенсій. Так і кажуть, що у кого велика зарплата, той має отримувати велику пенсію. А у кого зарплата велика? Знову ж таки у них. І коли оце обмеження знімуть, уявляєте, як зросте середня пенсія? І тоді вони знову почнуть розповідати про чергове покращення.

А тим часом люди будуть замерзати у своїх оселях, бо економлять на опаленні, або взагалі накладати на себе руки через відсутність грошей на оплату комунальних послуг. Але їх це не хвилює.

Бо є вони і є ми…

Марко КЛЕВЕЦЬ, блогер

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ