Тернопільський рибоохоронний патруль розробив інтерактивну карту зимувальних ям

0
248

Управління Держрибагентства у Тернопільській області підготувало інтерактивну карту зимувальних ям з географічними координатами в області. Вона доступна за посиланням.

Інформація, нанесена на карту, регламентується наказом Управління Держрибагентства у Тернопільській області від 22.10.2018 № 20 «Про встановлення заборони на лов водних біоресурсів в зимувальних ямах у рибогосподарських водних об’єктах Тернопільської області».

«У зимовий період риба стає менш активною і збирається в зимувальних ямах. Відповідно, ми розробили дану карту, щоб рибалки могли з легкістю визначати заборонені ділянки для лову та дотримувались встановлених законодавством норм», – прокоментував начальник рибоохоронного патруля Тернопільської області Володимир Максимів.

Нагадуємо, з першого листопада 2018 року до початку весняно-літньої заборони 2019 року заборонений будь-який вилов риби в зимувальних ямах. Не забувайте, заборона на вилов риби застосовується з метою оновлення та збереження популяції водних біоресурсів!

Тернопільський рибоохоронний патруль закликає у разі виявлення порушення – прохання звертатись за номерами телефону «гарячої лінії» відомства: (0352) 27-70-34 та (097) 427-85-95.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ