Чому у тернопільського біатлоніста не було шансів здобути медаль для нашої команди

0
68

Сьогодні на Олімпіаді відбулася остання біатлонна гонка. В естафеті стартували чоловіки.

Для збірної України це був останній шанс досягти на цих змаганнях хоча б якогось успіху. Адже будемо відвертими, наша команда провалила найважливіші старти чотириріччя.

І починалося усе навіть дуже непогано. Артем Прима на своєму етапі відпрацював просто бездоганно. Без жодного додаткового патрону він передав естафету Сергію Семенову на третій позиції, з відставанням від лідера у трохи менше ніж 24 секунди.

І Семенов спочатку підтримав почин свого партнера. Перша стрільба ідеальна. А ось на другій довелося похвилюватися уболівальникам – 3 додаткових патрони. На щастя, обійшлося без штрафних кіл. Ідеально відстрілявся лежачи і Володимир Семаков. А ось на стійці влучність підвела – штрафне коло.

У Дмитра Підручного було вже надто мало шансів вивести нашу команду у призери. Та він все ж старався – знову ідеальна стрільба лежачи. І знову фатальною стала стійка – ще одне штрафне коло. У підсумку – дев’яте місце.

А гонку дещо сенсаційно виграли шведи, яким вдалося обійти беззаперечних фаворитів норвежців.

У жіночій команді після завершення олімпійських змагань уже почалися скандали із звинуваченнями тренерського штабу. Як воно буде у чоловіків, побачимо найближчими днями.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ