У п’яти аваріях на Тернопільщині, на щастя, ніхто не загинув

0
85

Восьмеро людей отримало травми в результаті дорожньо-транспортних пригод. Лише у суботу, 3 лютого, на території Тернопільської області трапилося п’ять аварій. Причина у всіх ідентична – порушення правил їзди, а саме – виїзд на смугу зустрічного руху. 

В селі Озерна Зборівського району на автодорозі Тернопіль-Львів-Рава-Руська не розминулися дві іномарки. За попередньою інформацією, водій автомобіля DACIA SUPER NOVA, порушивши правила обгону, зіткнувся із автомобілем AUDI 80. 

В результаті удару в травматологічне відділення лікарні із закритою черепно-мозковою травмою, підозрою на струс, забоєм плечового суглобу потрапив кермувальник AUDI. 

На виїзді із Почаєва в напрямку Рівненської області правоохоронці зареєстрували ще одну автопригоду. Водій автомобіля Mercedes-Sprinter не врахував дорожньої ситуації, не вибрав безпечної швидкості та виїхав на зустрічну смугу. Як наслідок – бус врізався в Mitsubishi під керуванням уродженця Луцька. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. В результаті удару водій та пасажир з Mitsubishi отримали травмами. Їм надали меддопомогу, але не госпіталізовували.  

Ще одна автопригода з потерпілими трапилася в селі Мшанець Теребовлянського району. На автодорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече кермувальник Citroen Berlingo не обрав безпечної швидкості, проігнорував погіршення погодних умов і виїхав на зустрічну. В цей час нею рухався автомобіль Chevrolet Lacetti. 

До лікарні із травмами потрапили пасажири обох транспортних засобів. У однієї жінки закрита травма та забої грудної клітки і переломи ребер. У іншої пасажирки – забійні рани.

Ще дві автопригоди зареєстровані того дня у Тернопільському районі. В селі Підгороднє водій Toyota Avensis під час здійснення маневру обгону, виїхав на сусідню смугу і врізався в вантажівку марки MAN. Після цього іномарку відкинуло знову і вона вдарилася ще й в автомобіль Mercedes Vito.

До лікарні після потрійної ДТП потрапив кермувальник з Toyota Avensis. У чоловіка політравми, закрита черепно-мозкова травма, закритий перелом стегнової кістки, рвані рани обличчя та інші ушкодження. Госпіталізували до медзакладу і пасажира з даного транспорту. У потерпілого – забої, переломи та травматичний шок. 

У селі Ступки не розминулися ще дві автівки. Водій Renault Premium виїхав на зустрічну та врізався у Mercedes-Benz. Кермувальника Mercedes(у) бригада швидкої доправила у травмпункт.

По усіх автопригодах триває слідство – у кожного водія, причетного до аварій, взяли кров для перевірки на вміст алкоголю.

Правоохоронці звертаються до всіх учасників дорожнього руху бути обережними, не нехтувати правилами та зважати на погодні умови. Пам’ятайте, основне правило зимової їзди – повільно та акуратно. 

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ