Тернополянка, яка вижила у страшній аварії, розповіла чому не варто мовчати

0
1750

4 жовтня близько 23 години на біля Озерної трапилася дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждали троє людей. 22-річна мешканка Львівщини втратила руку. Пасажир з Хмельниччини з переломами потрапив у лікарню. Госпіталізували також і пасажира з Тернопільщини. А ось водій буса не постраждав.

Пощастило ще одній пасажирці – Ользі Дорош з Тернополя. На своїй сторінці у Фейсбук вона поділилася розповіддю про цю аварію.

«Мій НЕщасливий Blablakar – 04.10.2021 23:00год (виклик 103)

Я особисто неушкоджена і без подряпин, бо сиділа в місці яке було найбезпечнішим в цім ДТП.

Але МОГЛА : не мовчати бачачи, що шофер всю дорогу нервозно порушував правила дорожнього руху, перевищував швидкість руху, розмовляв по телефону і одною рукою керуючи автом.

Мене це дуже гнітило, але заціпило в тихе в собі “Та хай робить, побачимо що з того вийде” і вийшло.

Знала, і мовчала – це мене найбільше добивало в думках, коли побачила в наслідку, і розглядаючи вдома кров людей на одязі, як малюнок і кадри в голові того що сталось.

День такого собі народження варто пам’ятати, щоб усвідомлювати своє місце в житті, і в спільній відповідальності в кожній справі, де ти відчуваєш, що щось діється негаразд, але підлаштовуєшся під дурість спрощення для себе співучасті в будь-чому, економиш сили голосу, енергії і своїх емоцій.

Боже, дай мені мужності навчитися НЕ МОВЧАТИ надалі і дякую і прошу за життя для всіх хто був там зі мною».

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ