Де тернополяни можуть вивчити основи найпоширенішої мови світу

0
237

Десять днів тернополяни вчитимуть китайську мову. Уроки зніматимуть на відео, щоб потім кожен учасник зміг усе повторити вдома. Курси китайської мови відбудуть з ініціативи керівника клубу східної культури «Білий Лотос» Миколи Більчука.

– Це – представники Піднебесної. – розповідає пан Микола. – Це люди, які якісно можуть навчити основ мови. За 10 занять ми сформуємо тверді основи форм ввічливості, привітання, вимови якихось загальних, але постійно вживаних речей.

Заняття розпочнуться наступного тижня.

– Люди цікавляться, телефонують. – продовжує Микола Більчук. – Вже формуємо список. Правда, кількість місць обмежена. Але, думаю, з чоловік 10-12 сформуємо групу.

Курси розпочнуться з наступного тижня, але час початку навчання уточнюємо, тому що у гостей дуже щільний графік. Вони люб’язно погодилися з нами попрацювати.

Мир Вашому дому… і усім хто в ньому…Є змога прийти повчитись китайської мови…у фахівців з піднебесної…Курси будуть проходити у центрі східної культури "Білий Лотос"…Кого цікавить… прошу контактувати у приват…курси почнуться з наступного тижня…

Опубліковано Миколою Більчуком 26 січня 2018 р.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ