7 легких святкових салатів від тернопільської вегетаріанки

0
517

Тернопільська вегетаріанка Ліля Гавриляк уникає жирної їжі. На своїй сторінці у Фейсбуці вона опублікувала рецепти легких салатів, які можна приготувати  на свята.

1. Огірок, авокадо, зел. цибуля, грейпфрут, листки салату, олія (оливкова, лляна), морська сіль по смаку.

2. Буряк відварений кубиками, яблуко кубиками, гарбуз сирий натертий, цибуля дрібно порізана, тофу кубиками, соус (оливкова олія, соєвий соус, мед, гірчиця, сіль).

4. Перець запечений (зняти шкірку), імбир натертий, зерна гранату, капуста пекінська.

5. Помідор, броколі відварена, цибуля, родзинки, лимонний сік, оливкова олія.

6. Листки салату, авокадо, зелений горошок (морожений), огірок, каперси, олія або соус із кешью.

7. Дуже дрібно порізана зелень (кріп, петрушка, базилік, рукола, шпинат), можна руками пом’яти, щоб зменшилось в об’ємі. Заправити улюбленим соусом (йогуртом чи домашнім майонезом), викласти на листки пекінської капусти, загорнути, зафіксувати зубочисткою. Можна всередину добавити окрім зелені підсушені горішки чи попередньо замочені сухофрукти, тоді буде цікавіше.





БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ