Четверо тернопільських нардепів захотіли жити ще краще

0
719

Днями українців почали лякати, що наступного року їм піднімуть мінімальну зарплату на 500 гривень. І чи не першими на це відреагували народні депутати України.

Сьогодні вони проголосували за проект Постанови про фінансове забезпечення діяльності народних депутатів України. Наші народні обранці вирішили, що це неподобство, коли народ буде розкошувати, а його слуги заледве зможуть зводити кінці з кінцями. Тому і вирішили, що варто подумати і про себе дуже коханих і ще більше захланних.

Відтепер посадові оклади депутатів встановили на рівні членів Кабінету Міністрів. І якщо порахувати навіть дуже приблизно, то вийде, що один народний обранець відтепер буде отримувати 16 тисяч гривень.

Як вам? Мінімальна зарплата на сьогодні 3200, а народний обранець буде заробляти у 5 разів більше від пересічного українця.

Але і це ще не все. Ще ми з вами будемо платити їм 40 тисяч гривень на утримання помічників. І не варто забувати про компенсацію за проїзд, за проживання і багато інших компенсацій.

А що ж нардепи від Тернопільщини?

Михайло Головко, Тарас Пастух і Роман Заставний не голосували. А ось четверо представників від БПП проголосували так, як їм наказала партія і підказала совість. Олег Барна, Ігор Побер, Микола Люшняк і Тарас Юрик натиснули кнопки «за».

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ