Прем’єр-міністр ознайомився з роботою філії “СЕ Борднетце-Україна”

0
367

Ще два роки тому старі павільйони колишнього заводу «Агромаш» у Чорткові були порожніми та напівзруйнованими. Тепер тут успішно функціонує філія Товариства з обмеженою відповідальністю «СЕ Борднетце-Україна».

З роботою підприємства, яке спеціалізується на виробництві електричного та електронного устаткування для автотранспортних засобів ознайомився під час поїздки на Тернопільщину Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман разом з головою Тернопільської обласної державної адміністрації Степаном Барною.

Завод активно розвивається і вже працює над розширенням та збільшенням потужностей. Сьогодні на підприємстві з німецько-японськими інвестиціями, яке є системним розробником і постачальником продукції для авто моделей Фольксваген та Ауді, працевлаштовано 1 100 осіб. Середня заробітна плата становить 8 тис. 200 грн.

Після завершення ІІ черги будівництва, де вже добудували виробничі та адміністративні приміщення на площі 12 тис. квадратних метрів, роботу отримають ще 2,5 тисячі осіб. Загалом в реалізацію цього проекту вкладено 12 мільйонів євро інвестицій.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ