До переліку найкрасивіших жінок України може потрапити тернополянка

0
1830

Тернополянка Тетяна Федчишин вирішила взяти участь конкурсі літопису краси. Красивих жінок шукає всеукраїнський глянсовий журнал «Найкрасивіші українки». Журнал виходить лише раз на півроку – рік. У кожному номері надруковані фотографії п’ятдесяти найкрасивіших українок віком від шістнадцяти років. В цей літопис краси, нарівні з такими зірками як Ольга Сумська, Віра Брежнєва, Єва Бушміна, Анна Сєдакова, Гайтана та багато інших, може увійти будь-яка інша красива дівчина або жінка, яка народилася або прожила значну частину часу в Україні. Крім фотографій та інтерв’ю красивих українок в журналі є інформаційно-розважальні рубрики.

– На сайт я потрапила випадково. – розповідає Тетяна Федчишин. – Мені стало цікаво опублікувати і свої фото, спостерігати за голосуванням. Принципово не прошу нікого і не даю розсилки в соцмережах, щоб хтось за мене голосував. Аби потрапити у топ, шаленого прагнення нема. Це для мене лише приємність і цікавість, але якщо потраплю до перших, звичайно, буду радіти. Якщо ні, то і не засмучусь, бо як-не-як, а на сайті публікація вже є.

Тетяна Федчишин – танцівниця. Викладає східні танці.

– Дорогі дівчата, любіть себе, в міру красуйтеся собою, подавайте заявки на публікацію і не покидайте свої захоплення. – додає Тетяна. – Хто хоче, приєднуйтеся до мене у танцювальну групу східних танців, або ж відразу приходьте у танцювальну студію OXYGEN та обирайте щось ще цікаве для себе.

До слова, додаємо посилання з фото Тетяни Федчишин у журналі «Найкрасивіші українки».

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ